A belső munkálatok miatt október 14-én nyithat az Árpád Gyógy- és Strandfürdő

2019. október 1. 16:05 | Hidvégi Dávid

Az őszi karbantartások miatt szeptember 30 és október 13 között zárva tart a békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő. Az utóbbi évek visszajelzései miatt a nyári szezon idén szeptember végéig tartott.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai kedden megkezdték az uszodasátor felállítását. Az Árpád Gyógy- és Strandfürdő vezetője elmondta, hogy csütörtökre szeretnének végezni ennek kivitelezésével, mivel a rossz időjárás megnehezítené a sátor későbbi felállítását. Zsadon Endre kiemelte, hogy a belső munkálatok miatt nem lehetséges az október 14-e előtti nyitás.

– A fürdőben belső munkálatok zajlanak: az uszoda alatti világítást karban kell tartani, illetve rendbe kell hozni a burkolatokat. Közben zajlanak azok a munkálatok is, amelyeket a látogatók nem látnak, tehát a hőcserélők szétszerelése, a tározók a kitakarítása. Elsősorban a vizesblokkok megújításával azt szeretnénk elérni, hogy a vendégek kellemesebb környezetbe érkezhessenek, ezek a helyiségek már elég elavultak voltak - fogalmazott a fürdő vezetője.

A téli szezonban hagyományosan a fedett versenymedencével, kültéri termálmedencékkel és a belső medencével várják a látogatókat. Az uszodasátor várhatóan május elsejéig lesz felállítva, utána indul a nyári szezonra hangolás.

További programok »

FEL