Nyolc iskola, nyolc kedvenc - már csak egy állomása van a Kedvenc menünek

2019. március 25. 18:14 | Szendi Rita

Újabb iskola diákjai adhatták le javaslatukat kedvenceikre. Ezúttal a Szlovák Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulója, Szabadi Katának köszönhetően paradicsomlevest, hawaii csirkemellet és párolt rizst ehettek hétfőn az iskolások Békéscsabán.

 

 

Az ehavi Kedvenc menü nyertese elmondta: nem számított rá, hogy az ő kívánsága teljesül majd. A nyolcadikos osztályos Kata az egyik konyhán kezdte a napját, ahol a Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézmény igazgatója mutatta be a konyha működését és az ételek elkészülésének folyamatát.

Lassan a végéhez közeledik a Kedvenc menü programsorozat - fogalmazott az intézmény igazgatója. Bíró Csaba hozzátette: jelenleg közvélemény-kutatás zajlik középiskolás és kollégiumban lakó diákok körében, hogy mi az, amit szívesebben ennének, nekik mi a kedvencük. Mint mondta: próbálnak odafigyelni arra, hogy a lehető legjobbat nyújtsák a fiataloknak. Az igazgató arról is beszélt, hogy az óvodások felé is szeretnének nyitni, de ez még a jövő zenéje.

A programsorozat utolsó állomása a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola lesz.

További programok »

Oktatás

Honvédelmi tábort tartottak diákoknak Békés-Dánfokon

A katonák mindennapjaival ismerkedhettek meg azok a fiatalok, akik részt vettek a Békés-Dánfokon tartott táborban. A 12 és 15 év közötti gyermekek katonai szabályok és napirend szerint éltek, kiképzésen és versenyeken vettek részt, ráadásul mobiltelefonjukat csak az arra kijelölt időpontban, naponta fél órát használhatták.
2019. július 16. 09:06
FEL