Nyitva volt az ajtó, besurrant és pénzt lopott egy férfi Mezőhegyesen

2020. november 18. 13:39 | behir

Besurrant egy házba egy férfi Mezőhegyesen. A ház kapuja és ajtaja nyitva volt, így könnyen bejutott az épületbe, ahonnan több ezer forintot vitt el. A rendőrség büntetőeljárást indít ellene.

Mezőhegyesen, 2020. november 17-én délelőtt egy férfi besurrant egy lakóházba. A kapu és az épület ajtaja is nyitva volt. Az előszobában talált egy pénztárcát, kivett belőle négyezer forintot, majd elment. A házban lakók közül ketten otthon voltak, és az épületen biztonsági kamerák is vannak. A felvételről a háziak felismerték a besurranó tolvajt és értesítették a rendőrséget. A Mezőhegyesi Rendőrőrs rendőrei rövid időn belül elfogták és előállították a férfit, aki ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indít.

A történtek kapcsán a rendőrség kéri, hogy a házak, lakások ajtaját mindig zárják be! Még akkor is, ha otthon vannak, vagy kertes házaknál az udvar hátsó részében, melléképületben dolgoznak. Földszinti helyiségek szellőztetésekor csak addig hagyják nyitva az ablakot, amíg abban a helyiségben vannak. Ha átmennek a ház, lakás másik részébe, csukják be az ablakot! A szúnyogháló, a redőny nem jelent védelmet.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL