Nemzeti konzultáció a "Soros-tervről": fórumot tartottak Gyomaendrődön

2017. október 12. 09:30 | Papp Ádám Sándor

Radikálisan romlott a belbiztonsági helyzet az elmúlt két és fél évben Európa-szerte, ezzel szemben Magyarországon mind a nemzet-, mind a közbiztonság javult - jelentette ki Bakondi György a "Soros-tervről" indított nemzeti konzultációs lakossági fórumon, szerdán, Gyomaendrődön. 

Azt akarják, hogy migránsok millióit fogadja be Európa és a megélhetésüket az európai állampolgárok finanszírozzák emelte ki a fórumon a térség országgyűlési képviselője,  Dankó Béla.

Bakondi György előadásában visszaemlékezett a 2015-ös állapotra, amikor 106 országból 400 ezer migráns lépett be Magyarországra; 177 ezren adtak be menekültkérelmet, de 165 ezren megszöktek.

Emlékeztetett arra, hogy két és fél év alatt 320 európai ember vesztette életét és több ezren sérültek meg terrorcselekmények miatt. Hozzátette: ezek a migránsok nem háborús országokból érkeztek, ez egy "nagy szervezett menekülés" volt, amelyek finanszírozva történtek Magyarországon keresztül. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hangsúlyozta, hogy a biztonságot veszélyeztetné a "Soros-terv", amely évente egymillió migráns betelepítését, kötelező szétosztását, a kerítés lebontását támogatja. Emellett a "Soros-terv" 9 millió forint segélyt javasol a migránsoknak, és enyhébb büntetést az általuk elkövetett bűncselekményekért. Bakondi György szerint a "Soros-terv" végrehajtása az európai országok nyelvének, kultúrájának a háttérbe szorítását jelentené.

 – Ennek a fórumnak is az a lényege és a fontossága, hogy a magyar lakosságnak ne csak a négyévenkénti választáson legyen módja véleményt nyilvánítani a politikáról és annak a sikereiről. Egy-egy nehéz döntési időszakban, a kormány megkérdezhesse a magyar állampolgárokat, hogy ők hogyan vélekednek a dolgok állásáról  – tette hozzá Bakondi György.

 

 

További programok »

FEL