Négyből két baleset súlyos sérüléssel végződött

2016. július 13. 07:12 | Fekete Kata

Közlekedési balesetek és körözések alapján történt intézkedések kedden.

Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főút mellett kiépített kerékpárúton közlekedett biciklijével egy férfi, aki 7 óra 14 perckor elesett és könnyű sérüléseket szenvedett.

Békéscsabán, a Bánát és a Corvin utcák kereszteződésében 7 óra 55 perckor személygépkocsi kerékpárral közlekedő nőt ütött el, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Magyarbánhegyes külterületén 18 óra körül két személygépkocsi ütközött össze, amelynek következtében az egyik autó vezetője és utasa könnyebben sérült meg.

Gyula külterületén haladó személygépkocsi 18 óra 20 perckor út melletti bejáró betonpillérének ütközött. A jármű vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság járőrei 19 óra 15 perckor elfogtak egy 53 éves nagyszénási férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék elfogató parancsot adott ki. A járőrök 20 óra 45 perckor elfogtak egy 38 éves orosházi nőt is, akit szintén a Gyulai Törvényszék körözött. A rendőrök mindkettőjüket Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézettbe vitték.

Forrás: Police.hu

FEL