Négy városban helyszíneltek balesetnél a Békés megyei rendőrök hétfőn

2020. május 12. 10:19 | behir

Egy súlyos és három könnyű személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre május 11-én Békés megyében. Kondoroson, Mezőberényben, Szarvason és Orosházán történt balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Kondoroson, a Csabai úti kerékpárúton, 8 óra körül egy kisteherautó elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőt. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Mezőberényben, az Ady utca és a Vadász utca kereszteződésében, 13 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyebben megsérült.

 

Fotó: police.hu

 

Szarvason, a Dózsa György utcában, 17 óra 30 perc körül tolatás közben egy személygépkocsi vezetője nekiütközött egy segédmotor-kerékpáros férfinak. Utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Egy órával később, Orosházán, a Rákóczi út és a Thököly utca kereszteződésében, egy személyautó vezetője, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros nőt. A biciklis elesett, sérülése nem súlyos.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Méhtelepen talált rendszámot szerelt fel

Horgászni ment barátjával egy férfi, ezért a rendszám nélküli teherautójára egy talált hatósági jelzést rakott fel. Horgászat végeztével, hazafelé a járművel nekiütköztek egy villanyoszlopnak Békéscsaba külterületén. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
08:14
FEL