Választás 2022: Naprakész adatokkal, élő műsorokkal készül a behir.hu és a 7.Tv!

2022. április 1. 18:50 | Papp Ádám Sándor

A 2018-as országgyűlési- és a 2019-es önkormányzati választásokhoz hasonlóan az április 3-ai országgyűlési választások alkalmából is friss hírekkel várja a Békéscsabai Médiacentrum a nézőket és olvasókat. A behir.hu online hírportálon egész nap, folyamatosan követjük a történéseket, a 7.Tv-n pedig élő híradással, valamint háttérbeszélgetésekkel készülünk vasárnap délután és este.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei országgyűlési választás napján a reggeli urnazárástól késő estig beszámolunk a helyi történésekről. A 7.Tv stábja elkíséri azon országgyűlési képviselő-jelölteket, akik hozzájárultak a felvételekhez, továbbá elkísérjük voksolni a helyi sportélet szereplőit, valamint több olyan fiatalt is megszólaltatunk, akik első alkalommal szavazhatnak, mindemellett pedig a népszavazásról is szó lesz. A 7.Tv egyik műsorvezetője elmondta: a hírolvasók és a tudósítók több élő bejelentkezéssel is készülnek a választás napján. 

– Az elmúlt hét folyamán több alkalommal is közvetítettünk híreket és híradót élőben, sőt, még élő bejelentkezés is volt, például Beregsurányból. Kollégáink a magyar-ukrán határ mentén az egyik tranzitzónából jelentkeztek be és beszélgethettünk az ottani helyzetről. Ez mind nagyon izgalmas és fontos is, így készültünk fel a választás napjára – fogalmazott D. Nagy Bence.

A 7.Tv nézői vasárnap 14, 16 és 18 órától élő hírekből tájékozódhatnak a részvételi adatokról és a napközbeni eseményekről, míg 19 és 21 órától élő híradóinkban számolunk be a legfrissebb történésekről. A Békéscsabai Médiacentrum Kft. ügyvezetője elmondta: országosan Békés megye 1. számú választókerületében indul a legtöbb jelölt – szám szerint 11 – a cég ezért is fordít kiemelt figyelmet a tájékoztatásra.

– A rendszerváltás óta annak a pártja alakíthatott kormányt, aki Békéscsabán nyert, ebből a szempontból is érdekes körzet a miénk. Ugyan Békéscsaba lesz a fókuszban, nemcsak a megyeszékhellyel foglalkozunk majd, hanem a megyében zajló eseményekre is rá fogunk pillantani. Arra bíztatok minden békéscsabait, hogy menjen el és szavazzon, délutántól pedig válassza a 7.Tv-t és kövessen bennünket! – mondta Diós Zsolt.

A 7.Tv híradója az urnanyitást követő eredményekről is hírt ad, valamint a nézők a választás állásáról háttérbeszélgetéseket is láthatnak, hallhatnak április 3-án, vasárnap.

További programok »

FEL