Minden előadás elmarad a Békéscsabai Jókai Színházban, de később pótolják őket

2020. március 17. 11:14 | behir

A veszélyhelyzet elhárítása után pótolják az előadásokat, senki se dobja ki a jegyét!

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere kérésére megelőző óvintézkedésként március 14-e 0 órától a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet visszavonásáig valamennyi színházi előadás megtartását felfüggesztik a Jókai színházban – áll a Seregi Zoltán igazgató nevében kiadott közleményben.

A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját a veszélyhelyzet elmúltával hozzák nyilvánosságra. A nézők ekkor eldönthetik, elfogadják-e az előadások pótlására megadott időpontot, vagy a jegyek árának visszafizetését kérik. A bérlettulajdonosok későbbi időpontban tekinthetik majd meg bérletes előadásaikat. A teátrum munkatársai azt kérik, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket.

"A nézőink biztonsága mellett fontosnak tartjuk a saját dolgozóink védelmét is, ezért a működésünket minimálisra csökkentjük, de a veszélyhelyzet utáni időszakra új produkció próbáival készülünk maximális higiéniai szabályok betartása mellett" - zárul a közlemény.

 

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház

További programok »

Kultúra

Könyvtárak a köz szolgálatában, járvány idején is

Bár a könyvtárak kapui átmenetileg bezártak a nyilvánosság előtt, a könyvtárosok azonban ilyenkor is dolgoznak, és a rendelkezésre álló eszközeikkel, kreativitásukkal azon igyekeznek, hogy minél inkább megkönnyítsék használóik alaposan felfordult életét.
08:53
FEL