Podani Milán Európa harmadik legjobb motoros akrobatája

2019. október 19. 16:22 | behir

Rangos versenyen bizonyított a fiatal szarvasi sportoló.

A Törökországi Afyonkarahisar adott otthont az European Street Freestyle Cup idényzáró fordulójának október 12-én és 13-án. A versenyen a szarvasi Podani Milán is részt vett – olvasható a Newjságban

A júniusi, németországi forduló 6. helyezésén javítani kívánó fiatal motoros akrobata ezúttal a versenykiírás szerinti kvalifikációban szerzett 3. helyét a fináléban is megőrizte. Így a magyar bajnokság 2. hely mellé egy Európai 3. helyezést is behúzta.

Folytatásban az idei év tanulságait leszűrve készül a következő idényre. Szezon végén fontos feladat a motor karbantartása, majd ezután a nemzetközi szinten még ütősebb gyakorlatok megtervezése, készségszintre gyakorlása. Célja, hogy 2020. idényben az eddigi helyezésein még tudjon javítani.

További programok »

Sport

A kutyák meghajolnak a játék előtt, de miért?

A kutyák testbeszéde meglehetősen egyedi, a jeleket pedig általában a gazdik könnyen értelmezik, miértjüket azonban kevesebben tudják. Az egyik ilyen tipikus póz, amikor az eb meghajol, fejét a földhöz közel helyezi, hátsó felét pedig felemeli. Miért épp így hív játékra?
18:39
FEL