Podani Milán Európa harmadik legjobb motoros akrobatája

2019. október 19. 16:22 | behir

Rangos versenyen bizonyított a fiatal szarvasi sportoló.

A Törökországi Afyonkarahisar adott otthont az European Street Freestyle Cup idényzáró fordulójának október 12-én és 13-án. A versenyen a szarvasi Podani Milán is részt vett – olvasható a Newjságban

A júniusi, németországi forduló 6. helyezésén javítani kívánó fiatal motoros akrobata ezúttal a versenykiírás szerinti kvalifikációban szerzett 3. helyét a fináléban is megőrizte. Így a magyar bajnokság 2. hely mellé egy Európai 3. helyezést is behúzta.

Folytatásban az idei év tanulságait leszűrve készül a következő idényre. Szezon végén fontos feladat a motor karbantartása, majd ezután a nemzetközi szinten még ütősebb gyakorlatok megtervezése, készségszintre gyakorlása. Célja, hogy 2020. idényben az eddigi helyezésein még tudjon javítani.

További programok »

Sport

Még el se kezdődött az új idény, de Boér Gábor máris távozott Barcikáról

A Békéscsaba 1912 Előre korábbi vezetőedzője fél évig volt munka nélkül, mígnem júniusban leszerződött a Kazincbarcika együtteséhez, ahol egy új koncepciót vázoltak fel, hiszen több szempontból is megújult az NB II-es csapat. A hirtelen távozás mögött szakmai előrelépés áll, hiszen Boér Gábor az NB I-es Zalaegerszeg edzője lesz.
11:22
FEL