Miklós Attila: Az irány, amit képviselünk, nem változik majd

2019. október 14. 00:09 | Gyemendi Réka

A Nemzeti Választási Iroda adatai alapján továbbra is a Hajrá Békéscsaba Egyesület polgármesterjelöltje vezet 78,8%-al. Miklós Attila, aki az MSZP-MLP-LMP színeiben indult, a harmadik helyen végzett.

Miklós Attila az MSZP esti sajtótájékoztatóján elsőként gratulációját fejezte ki Szarvas Péternek, majd úgy fogalmazott: látszik, hogy a közgyűlési összetéle át fog rendeződni. Hozzátette: október 14-től együtt kell majd működniük azoknak, akik Békéscsabát képviselik a testületben.

– A kompenzációs listás helyek elosztásától függ, hogy továbbra is képviselő maradok-e Békéscsabán. Az biztos, hogy az az irány, amit mi képviseltünk, nem változik majd. Biztos, hogy kritikusan fogunk hozzáállni minden kérdéshez és azokat az ötleteket, amelyeket felvázoltunk a kampányunkban - amely egy megvalósítható alternatívát kínálnak Békéscsabának - azok mellett az értékek mellet ki fogunk állni a jövőben is –fogalmazott Miklós Attila.

 

 

Itthon

A kommunista diktatúrák áldozataira emlékeztek Békéscsabán

Idén a korábbi évektől eltérően emlékezett február 25-én a kommunista diktatúrák áldozataira a békéscsabai önkormányzat. Egy korabeli képeket és történéseket magában foglaló, online füzetet állítottak össze az érdeklődőknek. Emellett a város vezetése szűk körben az emlékműhöz is kilátogatott csütörtökön.
2021. február 25. 15:22
FEL