MEVZA: A Final Four a tét

Mariborban folytatja a menetelést a BRSE

Második alkalommal nyerte meg a Magyar Kupát a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE együttese. Nincs azonban sok idő az ünneplésre, hiszen kedden este már egy másik sorozat döntője lesz a tét, Mariborban a MEVZA CUP Final Four tagságáért kell küzdenie Tálaséknak. 

Ennek szellemében már vasárnap két edzést vezényelt Sasa Nedeljkovic, és a játékosok bizony motiváltan és jókedvűen vettek részt a tréningeken, hiszen mindenkinek eltökélt szándéka a MEVZA sorozatban is a négy közé jutni, majd a döntőben a tavalyi ezüstérmet aranyra cserélni. Keddi ellenfélként a házigazda Maribor vár a csabaiakra, a szlovén együttes masszív csapat, jelenleg listavezetője ennek a sorozatnak, így ellenük mindenképpen szükség lesz a Beziers elleni formára.

Szerdán a Mladost Zagreb ellen pedig az a célja az együttesnek, hogy ezúttal ne boruljon a papírforma, és kellő koncentrációval, határozottan győzze le a gárda déli szomszédunk csapatát. A hírek szerint Zágráb városa jelentős anyagi áldozatoktól sem riadt vissza, hogy a négyes döntőt megrendezhesse, ez esetben csak három hely lesz kiadó az alapszakasz végén, így kiemelt fontossággal bír a két találkozó végkimenetele.
 

Megosztás:

Címke: , ,