Menet közben lett rosszul az oszlopnak csapódó gépkocsi sofőrje

2021. július 14. 11:42 | behir.hu

A szerdai baleset a Szarvasi úton történt, a férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Békés megyében 2021. július 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Szarvasi úton, 11 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi. A jármű vezetője valószínűleg menet közben rosszul lett. Először érintőlegesen ütközött egy kistehergépkocsival, majd megállás nélkül továbbhajtott, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és ott ment neki egy út melletti oszlopnak. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Vésztő külterületén 16 óra 30 perc körül egy kanyarban letért az útról és árokba borult egy személygépkocsi. Az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy nő ellen, mert a gyanú szerint 2021. július 10-én Körösladányban meglopta ismerősét. A házából elvitte a mobiltelefonját, valamint a pénztárcájából kivett körülbelül húszezer forintot és egy bankkártyát. A kártyát többször használta, volt, amikor sikerült is fizetnie vele.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL