Ittasan ült a volán mögé a vésztői férfi, elvették a jogosítványát

2021. május 15. 10:27 | behir

Vésztőn ittas járművezetés, Békéscsabán járművezetés az eltiltás tartama alatt gyanúja miatt, Gyulán pedig körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 14-én 16 óra 30 perc körül Vésztőn, a Tinódi utcában - írja a police.hu. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 33 éves vésztői férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, a Szent Imre utcából május 14-én 18 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy az Orosházi Járásbíróság 2021. július 24-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 20 éves férfi ellen járművezetés az eltiltás tartama alatt gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Gyulán, május 14-én 9 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy gyulai férfit, akinek lopás miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A 66 éves férfit a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő rendőrkapitányság munkatársainak.

További programok »

FEL