A megnyílt CSAKK teraszon nemCSAKK Munkácsy-koktél kapható

2023. július 1. 17:15 | Csiffáry Zsuzsanna

Pénteken este nyitotta meg kapuit a kikapcsolódni vágyók előtt a közelmúltban felújított CSAKK terasz a Csabagyöngye Kulturális Központ második emeletén. Az első estén Dj Flightoff aka Sparky szórakoztatta a közönséget.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Munkácsy Negyed új színtérrel gazdagodik, ugyanis június 30-án, pénteken megnyílt a Csabagyöngye Kulturális Központban a CSAKK terasz. A Csabagyöngye igazgatóhelyettese, Forczek Győző kiemelte, hogy az elmúlt években felértékelődtek a közösségi élmények, amely új gondolatokat ébresztett az intézmény munkatársaiban. 

– Volt a Csabagyöngyének egy használatlan zöld területe, amit zöld tetőnek is neveztünk. Az év első hónapjaiban zárva volt az intézmény, és ekkoriban gondolkoztunk el azon, hogy mit lehet alkotni azért, hogy ez a terület egy közösségi tér lehessen. Magyarországon Budapesten népszerűek az úgynevezett luftok, bárok, amelyhez hasonlót akartunk létrehozni. Ebben a munkában Kvasz Ádám Csaba volt segítségemre, akit a Csabagyöngye Kávézójából is ismerhetnek a látogatók, ő is látott ebben az ötletben fantáziát és együtt dolgoztunk a terasz kialakításán – mondta Forczek Győző. 

 

 

Hozzátette, hogy a kávézó üzemeltetőjének jóvoltából nem egészen egy hónap alatt felépült a CSAKK terasz. Az új közösségi tér célja az, hogy plusz élményt kaphassanak a szórakozni vágyók. A nyitó napon Dj Flightoff aka Sparky biztosította a zenei hátteret, és a nagyközönség számára ezidáig ismeretlen Munkácsy-koktélt is megkóstolhatták a testesebb italok kedvelői. 

 

Galéria

További programok »

Itthon

FEL