Meglátta a rendőröket, visszafordult

2019. február 2. 09:59 | behir

El akarta kerülni a rendőri intézkedést egy ittasan vezető férfi Békéscsabán. A rendőrök leállították és az igazságügyi szakértői vizsgálat igazolta, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt elindult az autójával. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

Ittasan vezetett és el akarta kerülni a rendőri intézkedést egy férfi 2018. október 21-én, Békéscsabán. A 44-es számú főúton 0 óra 15 perc körül személygépkocsival Gyulára indult, de a város határában lévő körforgalomban meglátott egy rendőrautót, ezért visszafordult. Bekanyarodott a Trófea utcára, majd a Festő utca felé ment.

A rendőrök utánamentek, leállították és igazoltatták. A Pest megyei férfinál ittasságot jelzett az alkoholszonda, ezért a rendőrök előállították vérvételre. A nyomozás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő vizsgálata igazolta, hogy a 30 éves férfi alkoholt fogyasztott, mielőtt elindult az autóval.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. február 1-jén átadta az ügyészégnek.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL