Meglátta a rendőröket, visszafordult

2019. február 2. 09:59 | behir

El akarta kerülni a rendőri intézkedést egy ittasan vezető férfi Békéscsabán. A rendőrök leállították és az igazságügyi szakértői vizsgálat igazolta, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt elindult az autójával. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

Ittasan vezetett és el akarta kerülni a rendőri intézkedést egy férfi 2018. október 21-én, Békéscsabán. A 44-es számú főúton 0 óra 15 perc körül személygépkocsival Gyulára indult, de a város határában lévő körforgalomban meglátott egy rendőrautót, ezért visszafordult. Bekanyarodott a Trófea utcára, majd a Festő utca felé ment.

A rendőrök utánamentek, leállították és igazoltatták. A Pest megyei férfinál ittasságot jelzett az alkoholszonda, ezért a rendőrök előállították vérvételre. A nyomozás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő vizsgálata igazolta, hogy a 30 éves férfi alkoholt fogyasztott, mielőtt elindult az autóval.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. február 1-jén átadta az ügyészégnek.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Forgalomkorlátozások a Szarvasi úton – jó ütemben halad a kerékpárút építése

Békéscsaba önkormányzata a komplex, három fejlesztési elemből álló beruházást a „Békéscsabán, a Szarvasi úton kerékpárút, az Ipari úton és a Tevan Andor utcában gyalog- és kerékpárút, közvilágítás, valamint a Szabolcs utcában kerékpárforgalmi létesítmény létesítése” című, projektben készíti el 930 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.
2020. július 5. 19:39
FEL