Ittas vezetőkkel szemben intézkedett a rendőrség

2019. február 2. 10:42 | behir.hu

Mezőberényben súlyos sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek, Füzesgyarmaton és Békéscsabán ittas járművezetővel szemben intézkedtek, Vésztőn pedig körözött férfit fogtak el a rendőrök február 1-jén.

Füzesgyarmaton, a Klapka utcában 2019. február 1-jén 18 óra 30 perckor egy személygépkocsi letért az útról és kerítésnek ütközött. Az autóban csak a vezető ült, aki nem sérült meg a balesetben, de a helyszínen az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála. A férfit a rendőrök előállították mintavételre, ami megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

Mezőberényben, a Vésztői úton 19 óra 50 perc körül egy személyautó elütött egy vele azonos irányba haladó kerékpárost. A biciklis, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, súlyosan megsérült.

 

Fotó: police.hu

 

Egy másik ittas járművezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök 2019. február 1-jén. Békéscsabán, a Széna utcán 13 óra 45 perckor egy személygépkocsi vezetőjét ellenőrizték, akinél a szonda ittasságot jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. február 1-jén 7 óra 45 perckor Vésztőn elfogtak egy férfit, akinek a Szeghalmi Járásbíróság elrendelte a körözését. A 30 éves vésztői férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL