Még a kutyák is jelmezbe öltöztek a Csabagyöngyében tartott Mikulás napon

A nagyszakállú jóbaráton kívül, sok színes program: kézműves játszóház, ügyességi feladatok, és jelmezbe öltözött kutyák is várták a gyerkőcöket a Csabagyöngyében. A Mikulás nemcsak szaloncukrot osztogatott, meghallgatta mivel készültek neki a gyerekek, és közös fotózásra is hívta az apróságokat és szüleiket. 

 

 

A Dogland Terápiás Kutya Alapítvány már második alkalommal vett részt a Csabagyöngyében megrendezett Mikulás napon. A gyerekeknek nagyon tetszett, hogy a kutyák is rénszarvasnak és télapónak voltak öltöztetve, simogatták, játszottak sőt fotózkodtak is velük – mondta el kérdésünkre Péli Henriett, az alapítvány fejlesztő pedagógusa.

A Megyeri Kézműves Falu adventi játszóháza is sok gyermeket lekötött, a Táliber alapítvány szájtáti próbahelyien pedig a különböző ügyességi feladatok teljesítésével, ajándékokra váltható pontokat lehetett gyűjteni. A színpadon is egész nap műsorokkal szórakoztatták a gyerkőcöket. Ujj Anna interaktív gyermekműsora után Évi tündér és  a színistúdiósok produkciója fokozta a hangulatot, sokan táncoltak, mintahogyan a Téglás zenekar és Csabagyöngyei néptáncegyüttes közös műsorára is. A színpadi műsorok sorát a Bim-Bam együttes fellépése zárta. A legnagyobb élmény természetesen az volt, hogy a gyerekek személyesen találkozhattak a Mikulással, aki meghallgatta a neki szóló versüket, éneküket és  közös fotón is szerepelhettek vele.

Közel 600-an vettek részt a Mikulás napi programokon, melyet 21. alkalommal rendeztek meg – mondta el a szervező Varga Gábor, a Csabagyöngye Kultúrális Központ szakmai osztályvezetője.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,