Medence helyett a flaszteren zárta az évet a Csirkefogók gyermek csoportja

2024. január 3. 16:11 | Such Tamás

Mégpedig a telekgerendási Szilveszteri Futáson búcsúztatta az óesztendőt a Csabai Csirkefogók VK gyermek csoportjának néhány pólósa.

Telekgerendáson már évek óta hagyomány, hogy az önkormányzat megrendezi az évvégi futást, amely inkább egy valódi közösségi futás, mint verseny. Ilyenkor mindenki rajthoz áll, aki a településen számít: postás, rendőr, polgármester, öregfiúk, négylábú szőrös illetők stb. Bajnokot nem hirdetnek, és mégis minden induló kap valamit.

 

Mindenki, aki teleki! – Fotók: behir.hu/Nagy Emese

 

Az önkormányzattól induló, jó kétkilométeres táv teljesítését követően Ránkli Ferenc, a település első embere a befutókat újévi, azaz 2024-es paprikás, zsíroskenyérrel, forró teával, illetve a nagyobbak egy kis szíverősítővel kínálta.

 

Galéria

 

– Azt kértem a srácoktól, hogy fussunk együtt, ám jónéhányuk nyomban az élre tört – értékelte a gyermekek teljesítményét Fodor Ádám, a Csirkefogók trénere. – De nem is baj, mert úgy látszik, még a szünetben sem szunnyad a versenyszellem. Szerdától azonban már megkezdődik a valódi, vizes felkészülés az Árpád sátrasában.

 

További programok »

FEL