Másodjára szervez röplabdatábort a BRSE

2018. június 21. 16:08 | Papp Ádám Sándor

Közel száz fiatal röplabdás részvételével kezdődött el a BRSE egy hetes nyári tábora a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban! A gyerekek naponta két labdás foglalkozáson és különböző készségfejlesztő játékokon vesznek részt az öt nap alatt.

 

 

Három pályán három korosztály végzett különböző ügyességi és technikai feladatokat. Az edzők a táborban leginkább a röplabda alapjait tanítják meg a fiataloknak. Azonban van olyan gyermek, aki már tavaly is részt vett a táborban és azóta aktívan űzi a sportot.

- Nagyon tetszett a tavalyi tábor és megjött ahhoz a kedvem, hogy röplabdázzak. Az elmúlt egy évben Pelle Mirához jártam edzésre - árulta el Jámbor Jázmin.

A szervezők emellett kézműves foglalkozásokkal is készültek az ifjú röplabdásoknak. De a fiatalok több területen jeleskedhettek, például verset is kellett írniuk.

 

Versszavalás közben a BRSE fiataljai

 

A BRSE egyik utánpótlás edzője elmondta: a tavalyi első tábor után, idén apró újítással készültek.

- A tábor koncepciója az, hogy napi két edzése legyen minden csoportnak. Ezen kívül különböző kreatív foglalkozásokat, csapatépítő foglalkozásokat szervezünk nekik. Idén újdonság az, hogy külső helyszínen is van programunk. Minden csoport ellátogat Póstelekre is, ahol különböző játékokkal készülünk a fiataloknak - emelte ki Pelle Míra.

Az edző hozzátette: a jelentkezők létszáma miatt jövő héten is folytatódik a tábor, amelyre hasonló létszámban érkeznek a gyerekek.

 

További programok »

FEL