MARADJ OTTHON! – Megyeri-Horváth Gábor videóüzenete

2020. április 7. 08:00 | Such Tamás

A koronavírus-járvány megfékezésére érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei, közismert embereket. Mai üzenőnk Megyeri-Horváth Gábor festőművész.

„Mezőmegyerről indultam el tanulni – meséli Megyeri-Horváth Gábor –, közben bejártam az országot, Európát. Nem bántam meg, sőt, örülök, hogy 14 évvel ezelőtt hazajöttem Békéscsabára, az Evangélikus Gimnázium Művészeti Szakgimnáziumába tanítani, ahol a kollégákkal a régió tehetségeit istápoljuk, igen magas eredményekkel.”

Az iskolában festészetet, rajzot, művészettörténetet, szakismeretet oktat; mellette aktív festőművészként tevékenykedik: egyéni, állami és egyházi megbízásokat teljesít, illetve képei országos tárlatokon szerepel.

Nézzük meg a videóüzenetét és fogadjuk meg a tanácsát!

 

 

További programok »

Itthon

Kevesebb ételt pazaroltunk az elmúlt négy évben

Magyarországon az élelmiszerhulladék mennyisége 4 százalékkal csökkent 2016 és 2019 között; egy 165 háztartás bevonásával végzett felmérés szerint egy átlagos magyar állampolgár 65 kilogramm élelmiszert dob a szemetesbe évente, míg a 2016-ban egy hasonló felmérés szerint ez a mennyiség 68 kilogramm volt.
15:26
FEL