Már lehet pályázni a Magyar Kézműves Remek címre

2018. április 13. 14:03 | behir

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) idén is kiírta kétfordulós pályázatát a Magyar Kézműves Remek elismerő cím elnyerésére. Célja többek között a magyar kézművesség értékeinek és mestereinek elismerése. A pályázaton való részvételhez kamarai tagjainknak ingyenes a nevezés. Kérje a Békés megyei iparkamara segítségét!

Pályázhat Magyarországról, illetve a Kárpát-medence területéről minden természetes és jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, művészi kézműves, iparművész. A pályázat tárgyát képező termékek köre a kézműipari tevékenység keretében (építőiparban; fémiparban; faiparban; ruházat, textil- és bőriparban; élelmiszeriparban; üveg-, - papír-, kerámia- és egyéb iparban) készített, a pályázati célkitűzésnek megfelelő termék. Az élelmiszeripari jellegű pályázatok külön kategóriában díjazzák.

A pályázat részletes kiírását megtalálja a Békés megyei iparkamara honlapján 

Kérdéseivel keresse az iparkamara munkatársát: Kiss István, istvan.kiss@bmkik.hu, 66/324-976. A részleteket megtalálja honlapon, ide kattintva.

 

További programok »

Gazdaság

Újabb gombaölő szert vonnak ki a forgalomból; megyei gazdákat is érint az ügy

Az Európai Unió Növények, Állatok, Élelmiszer és Takarmány Állandó Bizottsága szavazásán eldőlt, hogy nem újítják meg a mancozeb gombaölő hatóanyag engedélyét - adta hírül az agrarszektor.hu. A mancozeb hatóanyagú növényvédő szerekkel a gazdák a burgonyavész és az alternária ellen védekeznek. De hogyan érinti ez a Békés megyei gazdákat? Ennek jártunk utána.
13:09
FEL