Kézműves remekeket keres az iparkamara

2017. augusztus 3. 07:58 | behir

Kétfordulós pályázatot hirdetett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Idén is várják a nevezőket a Magyar Kézműves Remek elismerésre, amelyre augusztus 15-ig lehet pályázni.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kétfordulós pályázatának célja a magyar kézművesség értékeinek és mestereinek elismerése, a minőségi kézműipari termékek bemutatása, a hazai és külföldi fogyasztók orientálása, a magyar termékek jó hírének öregbítése, javítása, a magyar kézműiparban a hagyományőrző vállalkozói kultúra elmélyítése, a kézműves szakma rangjának emelése, a magyar kézművesség turisztikai kínálatának gazdagítása és a népi kézműves mesterségek hagyományainak továbbéltetése.

Még bő tíz nap van a jelentkezési határidőig, ám azt nem érdemes az utolsó percre hagyni. Idén is várják a nevezőket a Magyar Kézműves Remek elismerésre, augusztus 15-ig lehet pályázni. Békés megye országos viszonylatban éllovasnak számít, hiszen éves szinten a legtöbb címet megszerzők között vannak a megye kézművesei.

A kétfordulós pályázat részleteiről a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján is tájékozódhatnak, erre a linkre kattintva.

 

További programok »

FEL