Május 11-én és 18-án lesz a lomtalanítás Békéscsabán

2019. április 19. 15:18 | behir

A tavaszi, városi lomtalanítás Békéscsabán május 11-én és május 18-án lesz. A lomtalanítás hatékonysága érdekében a város területét felosztották, hogy adott időben egy kisebb területről, koncentráltan, nagy erőkkel szállíthassák el a kikészített lomokat.

A lomtalanítás keretében lehetőség van megválni a háztartásokban  keletkezett és feleslegessé vált olyan nagy darabos hulladékoktól  is (bútor, lakberendezési tárgy, szőnyeg stb.), amelyek a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladják.

 

Az elszállítás az alábbi ütemben zajlik:

 

  1. május 11-én az I. terület:

Jamina (Szarvasi út - Budapest vasútvonal - Kereki u. által határolt terület), Kenderföldek, Mezőmegyer, Gerla, Fényes, Szója utca és Meteor utca

 

  1. május 18-án a II. terület:

Belváros, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, VI. kerület, Vandhát, Béke - kertek, Keleti-kertek, Borjúréti-kertek, Kastély-szőlők

 

A lomtalanítással kapcsolatosan tájékoztatás a DAREH Bázis Zrt. ügyfélszolgálati irodáján a 66/447-150 telefonszámon illetve a polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztályán a 66/523-800/2131 telefonszámon kérhető.

 

 

 

További programok »

FEL