Magyar Kupa: Megvan a Békéscsaba 1912 Előre – Puskás Akadémia mérkőzés időpontja

2020. január 11. 18:46 | behir

Mint ismert a Békéscsaba 1912 Előre december 4-én hazai pályán legyőzte a Ferencvárosi Torna Clubot, amellyel bravúrral tovább jutott a labdarúgó Magyar Kupa következő körébe. Nehéz lesz a Békéscsaba dolga, hiszen egy újabb első osztályú csapattal játszik, ráadásul oda-visszavágós rendszerben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a Békéscsaba 1912 Előre február 12-én, szerdán 18 órától fogadja a Puskás Akadémiát a Kórház utcai stadionban. A két csapat visszavágójára egy héttel később február 19-én kerül sor. Azt a találkozót 18 órától rendezik a felcsúti Pancho Arénában.

A jegyértékesítésről és a bíróküldésről egyelőre nem kaptunk információt, bár a játékvezetőket az MLSZ a protokollja szerintba meccs előtt néhány nappal jelöli ki.

Forrás: mlsz.hu

További programok »

Sport

Úszás: A gyulai Veres Laura és a békéscsabai Bohus Richárd is az olimpián

Amennyiben a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) jóváhagyja, 36 magyar úszó és két nyíltvízi úszó indulhat a tokiói olimpián - így döntött a Magyar Úszó Szövetség elnöksége. A csapatba került a Gyulai Várfürdő versenyzője, Veres Laura, aki a 4x200 méteres gyorsváltóban szerepelhet, míg a békéscsabai születésű, a BVSC-ben versenyző Bohus Richárd 100 háton ugorhat medencébe.
10:30
FEL