Lopások és rongálás gyanúsítottjait fogták el a rendőrök

Békéscsabán egy férfit, Mezőberényben egy férfit és egy nőt vettek őrizetbe, illetve állítottak elő a rendőrök lopás miatt. Egy gerendási férfit, pedig rongálás miatt fogtak el. 

Lopásokkal gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2017. március 21-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság.  Az 51 éves békéscsabai K. L. 2017. március 6-án egy tornaterem irodájából ellopta egy nő pénztárcáját, amelyben iratok és pénz volt. Két nappal később egy békéscsabai középiskola öltözőjéből szintén egy pénztárcát vitt el. Emellett a gyanú szerint korábban további hasonló bűncselekményeket követett el. A rendőrkapitányág K. L.-t lopás bűntett elkövetésével gyanúsítja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2017. március 21-én elfogtak egy gerendási férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság rongálás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök az 50 éves A. J.-t előállították és átadták az ügyében eljáró bírónak.

Vashulladékot lopott egy nő és egy férfi 2017. február 21-e és 27-e között egy mezőberényi telephelyről. A több mint egy tonna fémet egy felvásárlónál leadták. A 44 éves M. O.-t és a 30 éves K. B.-t a rendőrök 2017. március 21-én elfogták és előállították. A Békési Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Megosztás:

Címke: , , , ,