Lopás miatt körözött román férfit fogtak Gyulán

2017. április 11. 10:55 | Varga Diána

Elfogás Gyulán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Füzesgyarmaton és Szarvason.


A gyulai közúti határátkelőhelyen 2017. április 10-én 9 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy román férfit. A 46 éves I. V. ellen a szerb hatóságok lopás miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, bűnügyi őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. április 10-én Füzesgyarmaton és Szarvason. Füzesgyarmaton, a Kossuth utcában 5 óra körül tartott ellenőrzésen egy kisteherautó vezetőjénél jelzett ittasságot a szonda. Szarvason, az Alkotmány utcából 21 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetőjét állították elő a rendőrkapitányságra. A szegedi férfinál három légalkohol ellenőrzés eredménye lett pozitív. Az intézkedő rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellenük.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Cél a Mount Everest! Klein Dávid és Suhajda Szilárd a gyulai Vígadóban járt

Idén nyáron Klein Dávid és Suhajda Szilárd expedícióra indult a K2 hegycsúcsra. Suhajda feljutott a 8611 méteres csúcsra, mászótársa, Klein Dávid viszont rosszullét miatt visszafordult. A két hegymászó csütörtökön Gyulán tartott élménybeszámolót az érdeklődőknek, ahol jövőbeli terveikről is beszámoltak.
08:23
FEL