Lőkösházán kisbusz, Békéscsabán motoros balesetezett csütörtökön

2022. szeptember 2. 12:02 | behir.hu

Közlekedési baleset Lőkösházán és Békéscsabán, kerékpárlopás Vésztőn és elfogás a határon.

Békés megyében szeptember 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatott pénteken a rendőrség. Lőkösháza külterületén 12 óra 30 perc körül egy kisbusz hátulról nekiütközött egy forgalmi okból álló személyautónak. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. Néhány perccel később Békéscsabán, a Szarvasi úton megcsúszott, elesett és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két férfi ellen, mert augusztus 24-én, Vésztőn, egy iskola hátsó udvaráról elloptak két kerékpárt. A rendőrök kutatást tartottak náluk, mindkét biciklit megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, csütörtökön, 3 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy ukrán állampolgárságú férfit, akinek az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság lopás miatt elrendelte a körözését. A 35 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

További programok »

Kék hírek

Halálos baleset okozásával vádolnak egy 76 éves asszonyt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 76 éves, büntetlen előéletű örménykúti nővel szemben, aki elsőbbségadási kötelezettségének elmulasztásával okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet.
10:32
FEL