Lőkösházán kisbusz, Békéscsabán motoros balesetezett csütörtökön

2022. szeptember 2. 12:02 | behir.hu

Közlekedési baleset Lőkösházán és Békéscsabán, kerékpárlopás Vésztőn és elfogás a határon.

Békés megyében szeptember 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatott pénteken a rendőrség. Lőkösháza külterületén 12 óra 30 perc körül egy kisbusz hátulról nekiütközött egy forgalmi okból álló személyautónak. A balesetben ketten könnyebben megsérültek. Néhány perccel később Békéscsabán, a Szarvasi úton megcsúszott, elesett és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított két férfi ellen, mert augusztus 24-én, Vésztőn, egy iskola hátsó udvaráról elloptak két kerékpárt. A rendőrök kutatást tartottak náluk, mindkét biciklit megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosoknak.

A battonyai közúti határátkelőhelyen, csütörtökön, 3 óra 45 perc körül a rendőrök elfogtak egy ukrán állampolgárságú férfit, akinek az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság lopás miatt elrendelte a körözését. A 35 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

További programok »

FEL