Két elfogás és két garázdaság miatt intézkedtek a megye rendőrei hétvégén

2023. január 16. 13:50 | behir.hu

Lőkösházán és Sarkadon elfogtak egy-egy férfit, Kaszaperen és Vésztőn garázdaság miatt intézkedtek a viharsarki rendőrök.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2023. január 14-én 1 óra 45 perckor egy nemzetközi gyorsvonatról a határrendészek előállítottak egy utast, mert a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja közokirat-hamisítás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A román állampolgárságú férfit Gyulára, a Békés Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – számolt be róla a rendőrség.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei január 15-én 16 óra 45 perc körül Sarkadon elfogtak egy 27 éves férfit, aki ellen kábítószer birtoklása miatt a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a sarkadi férfit őrizetbe vették.

Kaszaperen, a Rákóczi utcában január 15-én hajnalban három férfi bántalmazott két másikat, akik könnyebben megsérültek. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a három battonyai fiatalt csoportosan elkövetett garázdaság bűntettel gyanúsítja.

Összeveszett két vendég január 15-én 20 óra körül egy vésztői italozóban. A nézeteltérés tettlegességig fajult, a férfiak összeverekedtek. Egyikük nyolc napon túl gyógyuló, míg a másik könnyű sérülést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség gyanúja miatt mindkét férfi ellen büntetőeljárás indult.
 
 

További programok »

FEL