LIKE fesztivál Békéscsabán - együtt szórakoztak a diákok a város főterén

2019. június 8. 15:14 | Szendi Rita

Ellepték a fiatalok a megyeszékhely főterét. A Békéscsabai Diákönkormányzat június 6-án ismét megrendezte a LIKE – Lézengő Ifjúság Kulturális Eseményét. A program kulturált szórakozási lehetőséget biztosít a helyi diákság számára, továbbá fellépési, bemutatkozási lehetőséget nyújt a helyi fiatal tehetségeknek és civil szervezeteknek.

 

 

A LIKE fesztiválon, bizony nem lézengett a békéscsabai ifjúság. A diákok kihasználták a programok adta lehetőségeket és amit tudtak kipróbáltak. Volt zene, tánc, de ping-pong-ozni és csocsózni is lehetett.

A rendezvényt immár kilencedik alkalommal rendezték meg a Szent István téren, melynek legfőbb célja, hogy összefogja egy napra a békéscsabai diákságot.

- Egy napra megfogjuk a középiskolás és általános iskolás diákokat, kizökkentjük őket egy kicsit a hétköznapokból, valamint teret adunk a helyi civil szervezeteknek, amatőr zenekaroknak és táncosoknak - fejtette ki Kasnyik Márton, a Békéscsabai Diákönkormányzat elnöke.

A diákönkormányzat elnöke hozzátette: idén két profi előadót is sikerült meghívniuk a rendezvényre. A szervezők bíznak abban, hogy a jövőre ismét egy színvonalas eseményt tudnak összehozni a diákság számára.

További programok »

FEL