Lezárt ügy: három lopás, egy gyanúsított

2016. január 22. 12:51 | behir.hu

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki a nyomozás adatai szerint egy családi házból, egy gimnázium udvaráról és egy lakóház előtti kerékpártárolóból lopott Békéscsabán.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy békéscsabai férfi ellen, aki három Békéscsabán történt lopás elkövetésével gyanúsítható. A 22 éves M. Sándor 2015. szeptember 16-án abban az utcában, ahol lakik, a nyitva hagyott ablakon keresztül bemászott egy családi házba és egy mikrohullámú sütőt tulajdonított el onnan. Ezt követően, 2015. szeptember 26-án Békéscsabáról, a Toldi utcából egy lezárt kerékpárt lopott el, majd 2015. november 5-én az egyik megyeszékhelyi gimnázium kerékpártárolójából tulajdonított el egy biciklit.

A kerékpárokat a rendőrség lefoglalta és visszaadta a sértetteknek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétség gyanúja miatt elrendelt nyomozást 2016. január 20-án lezárta és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

forrás: police.hu

További programok »

FEL