Leeresztett gumikkal és összetörve vitte vissza sógorának az autót a férfi

2023. október 30. 14:13 | behir.hu

Jármű önkényen elvétele és ittas járművezetés miatt intézkedtek a hétvégén a rendőrök Békésben.

Testvére élettársának a kocsijával ment autózni egy férfi október 28-án Telekgerendáson. A kocsi tulajdonosának nem volt tudomása arról, hogy sógora elvitte az autóját, akkor tudta meg, mikor légvesztett gumikkal és sérült karosszériával kapta vissza. Sógorának ráadásul vezetői engedélye sem volt, így nem is ülhetett volna volán mögé. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfi ellen jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt indított eljárást – számolt be róla hétfőn a police.hu.

A gyanú szerint ittasan közlekedett az a két férfi, akiket a hétvégén ellenőriztek a rendőrök. Egyiküket október 28-án 10 óra 20 perc körül állították meg a Telekgerendáson, a Kossuth utcában. Segédmotoros kerékpárt vezetett, amikor a helyszíni alkoholmérés pozitív lett nála. A másik férfit 2023. október 29-én 9 óra után néhány perccel ellenőrizték Szarvason, a Petőfi utcában. Személygépkocsival közlekedett, amikor a szonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök mindkét férfi ellen büntetőeljárást indítottak.

 
 

További programok »

Kék hírek

Hoppon maradtak a megrendelők, sem a turul, sem a puli szobor nem készült el

Nagyobb kárt okozó csalás bűntette és kisebb kárt okozó csalás vétsége miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 66 éves büntetett előéletű csabacsűdi férfival szemben, aki az egyik sértettnek egy turulszobor, a másiknak egy puliszobor elkészítését ígérte, de végül egyik alkotás sem készült el.
2024. május 19. 12:44
FEL