Labdarúgó MK: Mádra utazik az Előre

2017. szeptember 22. 12:38 | behir

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette a Magyar Kupa főtábla második fordulójának párosítását, amelyben már a legjobb 32 közé jutás a tét. A Békéscsaba 1912 Előre a megyei I. osztályú Mád FC otthonában folytatja szereplését - közölte a szövetség hivatalos honlapján.

A sorozatban 2017. október 25-én, a legjobb harminckettőbe jutásért játszanak majd a résztvevő csapatok. A sorsolás technikai részéhez tartozik, hogy a 7. és 8. fordulóba bekerülő, NB I-es bajnokságban szereplő együttesek kiemelést élveztek, ebben a szakaszban még nem kerülhettek egymással szembe. Ennek megfelelően ezeket a klubokat külön serlegbe helyezték, melléjük az összes többi versenyben lévő, NB II-es vagy alacsonyabb szintű csapat nevét tartalmazó urnából húztak ellenfelet, a folytatásban pedig a fennmaradó 40 klubot sorsolták párba.

A következő fordulóban a Békéscsaba 1912 Előre csapata Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe utazik, ahol a megyei I. osztályú Mád FC együttese lesz az ellenfél. A még versenyben lévő Békés megyei csapatok közül az NB III-as Füzesgyarmati SK a szintén harmadosztályú Cigánd SE otthonába látogat. Az NB II-es Credobus Mosonmagyaróvárt bravúrral búcsúztató megyei I. osztályú Szarvasi FC, a szebb napokat is megélt, szintén megye egyes Salgótarjáni BTC gárdájával játszik, ugyancsak idegenben.

A címvédő Ferencváros az NB II éllovasához, a Kisvárdához látogat. Az FTC mellett a Budapest Honvéd és a Mezőkövesd kapott még másodosztályú ellenfelet – előbbi csapat a Budaörssel, utóbbi a Gyirmót FC Győrrel csap össze –, míg a Videoton a Dabashoz látogat.

 

Forrás: Magyar Labdarúgó-szövetség

További programok »

FEL