Labdarúgás: A Szeged érkezik a Kórház utcába a bajnoki nyitányon

2021. július 1. 07:55 | Kovács Dávid

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elkészítette az NB II 2021–2022-es idényének sorsolását.

A Békéscsaba a nyitó fordulóban, augusztus elsején a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadja a dél-alföldi rangadón! Az előző szezonban Szegeden és a Kórház utcában is a csabaiak győztek. A nyitó körben a harmadosztályból feljutó III. ker. TVE az élvonaltól búcsúzó Budafokot fogadja, a Vasas az Ajkát látja vendégül, míg a DVTK Csákvárra látogat.

Az NB I-ből kieső miskolciak szeptember végén látogatnak Békéscsabára, ráadásul egy héttel később az ismét feljutásra esélyes Vasas érkezik vendégként a Kórház utcába. A lilák számára az év vége sem lesz egyszerű, november 24-én a Nyíregyházát, majd a Budafokot fogadják, majd a feljutó III. ker. TVE otthonába látogatnak. Az évzáró fordulóban már elkezdődnek a visszavágók, hiszen Preisinger Sándor csapata Szegeden lép majd pályára.

A teljes idény sorsolása már elérhető az MLSZ Adatbankján.

További programok »

Sport

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL