Labdarúgás - Magyar Kupa: Csabai és füzesgyarmati továbbjutás

2019. szeptember 21. 18:06 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre 5-1-re nyert Körösladányban, a harmadosztályú Füzesgyarmat idegenben 3-1-re verte a Hevesi LSC-t.

A Magyar Kupa 6. fordulójában már az élvonalbeli és a másodosztályú csapatok is bemutatkoztak, a forduló a MOL Fehérvár FC 4-2-es egri győzelmével indult.

A sorsolás érdekességeként az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre a Békés megyei I. osztályú Körösladány otthonában lépett pályára. A lilák már az első percben vezetést szereztek Olasz Dénes góljával - közölte a csabai klub hivatalos oldala. A hazaiak ugyan Ruzsa Zoltán találatával a 8. percben egyenlítettek, de Gréczi Márton két perccel később már újra Schindler Szabolcs együttesét juttatta előnyhöz. A félidő felénél Olasz ismét betalált, így csapata magabiztosan, 3-1-re vezetett félidőben. A Békéscsaba a második félidőben fölényesebbé tette sikerét, Gréczi második és Tóth Dániel első góljával alakult ki az 5-1-es végeredmény.

Az NB III-as Füzesgyarmati SK a megyei első osztályban szereplő Hevesi LSC ellen idegenben szerepelt. A harmadosztály Keleti csoportjának 4. helyezettje Fejes János, Karacs Péter és Katona György találataival 3-1-re nyert és szintén a következő fordulóba jutott - írja a hazai szövetség hivatalos adatbankja.

A harmadik Békés megyei csapat, a megyei I. osztályú Szarvasi FC a Siklós FC-t fogadja vasárnap délután.

 

 

További programok »

FEL