Labdarúgás: Szűk csabai siker Mosonmagyaróváron

2018. március 11. 16:41 | behir

A Békéscsaba 1912 Előre a bennmaradásért harcoló Mosonmagyaróvár otthonába látogatott a labdarúgó Merkantil Bank Liga 24. fordulójában. A lila-fehérek 1-0-ra nyertek, a meccs egyetlen gólját Birtalan Botond szerezte.

A mérkőzést a csabai együttes kezdte jobban Birtalant és Gyurjánt is csak a hazai kapus bravúrjai akadályozták meg a gólszerzésben a mosonmagyaróvári klub honlapjának beszámolója szerint. A folytatásban kiegyenlített játék folyt a pályán. A 38. percben a hazai tizenhatos előterében jött egy óvári szabálytalanság, a hibát pedig Birtalan Botond büntette, aki a felső sarokba lőtte a labdát, Heinrich kapusnak esélyt sem hagyva (0-1).

A fordulást követően aktívan kezdtek a csapatok. A mosoniak az ex-csabai Eszlátyi révén, míg a lilák Gyurján és Birtalan jóvoltából találhattak volna be, de a gól elmaradt. A folytatásban kevesebb eseményt lehetett feljegyezni, mindkét edző cserékkel operált, azonban az eredmény már nem változott.

A Békéscsaba nem remekelt, de 1-0-s sikerével begyűjtötte a három bajnoki pontot. A lila-fehérek legközelebb az ETO FC Győr ellen lépnek pályára a bajnokságban, de szerdán jön a Magyar Kupa negyedöntőjének első meccse is Balmazújvárosban.

 

További programok »

FEL