Labdarúgás: Kondoros-Csaba a Magyar Kupában

2017. szeptember 11. 13:07 | behir

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa főtáblájának 1. fordulós - összességében a 6. kör - párosítását. A legmagasabban rangsorolt Békés megyei csapat, a Békéscsaba 1912 Előre Kondorosra utazik - írja a Nemzeti Sport Online.

A mezőny már ebben a fordulóban teljes, a tizenkét NB I-es és a húsz NB II-es klub mindegyike pályára lép. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, minden esetben az alacsonyabb osztályú csapatok a pályaválasztók, az első- és másodosztály együttesei kiemeltek a sorsoláson, így nem kerülhetnek össze.

A 6. körben már nem volt területi kiemelés, a sorsolás azonban úgy hozta, hogy Boér Gábor együttesének csak pár kilométert kell buszoznia, hiszen a Kondorosi TE otthonában kezdik a kupaküzdelmeket. A szintén másodosztályú, meccseit Gyulán játszó Szeged 2011-Grosics Akadémia Szekszárdra utazik.

A megyei selejtezőt sikerrel megvívó, megyei első osztályú Szarvas az NB II-es Mosonmagyaróvár gárdáját, míg az NB III-as Füzesgyarmat a szintén harmadosztályú Makót fogadja hazai pályán.

Az NB I-es gárdák közül, a címvédő Ferencváros a Dunaharaszti otthonában rajtol, a listavezető Videoton a Mohácsi TE 1888-cal, a bajnoki címvédő Budapest Honvéd pedig a PMFC-vel mérkőzik meg a továbbjutásért.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a 6. forduló mérkőzéseit szeptember 20-án, 15 órától rendezik.

 

Forrás: Nemzeti Sport 

További programok »

FEL