Labdarúgás: Hazai pályán kezd az Előre

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága nyilvánosságra hozta a Merkantil Bank NB II Liga 2017/2018-as idény sorsolását. A Békéscsaba 1912 Előre az 1. fordulóban, július 30-án vasárnap a Kazincbarcikai SC csapatát fogadja a Kórház utcai Stadionban. A pontos kezdési időpontokat később határozzák meg.

Birtalan Botondék pozitív élményekkel készülhetnek az idénynyitóra, hiszen július elsején felkészülési mérkőzésen 5-0-ra legyőzték a frissen feljutott KBSC gárdáját. A lilák a második körben sem utaznak messzire, hiszen a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen Gyulán lépnek pályára. A harmadik körben az NB I egyik kiesője, az MTK érkezik a Viharsarokba, a tavalyi élvonalbeli küzdelmek utolsó helyezettje, a Gyirmót FC Győr pedig október 8-án szerepel Békéscsabán. Október végén a másik győri együttes, az újonc ETO FC otthonába látogat Boér Gábor együttese.

Érdekesség, hogy a csabaiak a 2017-es naptári évben tizenegyszer lépnek pályára házigazdaként, az esztendőt december 10-én a Szeged-2011 ellen zárják a Kórház utcában.

Megosztás:

Címke: , , , ,