Labdarúgás: Hátrányból fordított az Előre

2019. február 24. 19:58 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre hátrányból fordított és 2-1-re nyert a Vasas ellen a labdarúgó Merkantil Bank Liga 25. fordulójában.

 

 

A lilák idei első győzelmükre készültek, hiszen két héttel ezelőtt a ZTE nyert a Kórház utcában, de a Vasas is javított volna az ETO-val szembeni 4-0-s vereség után. Ennek megfelelően az angyalföldiek kezdtek jobban, az első helyzetnél azonban Ribánszki védte Szatmári Lóránd ollózását. A 14. percben szintén a támadó lépett ki, Mészáros Márk csak szabálytalanul tudta őt megállítani. A védő sárga lapot, a Vasas pedig tizenegyest kapott. A büntetőhöz a korábban Viharsarokban futballozó Birtalan Botond értékesítette, így vezetéshez juttatta csapatát (0-1). Nem voltak sokáig előnyben a vendégek: az első csabai szöglet rögtön sikert hozott, ugyanis Mezei beívelése után Urbin Péter félfordulatból lőtt a kapuba (1-1). A félidő folytatásában is akadtak lehetőségek, de az eredmény már nem változott.

A fordulást követően kiválóan nyitott a Csaba: Viczián Ádám nagy bedobása után Urbin közelről talált a kapuba. A csatár így már tíz gólnál jár a bajnokságban. A fővárosiak ezt követően nem adták fel, Ribánszki többször is nagyot védett, Hajdú Ádám egyszer a kapufát is eltalálta. Az Előre nagyot küzdött és megőrizte előnyét, így 2-1-es sikerével feljött a tabella 4. helyére.

A mérkőzés összefoglalóját a hétfőn 20.20-tól startoló Kezdőkörben is láthatják, míg a teljes mérkőzést kedden 21 órától mutatjuk meg a 7.Tv-n!

 

További programok »

FEL