Labdarúgás: Gólzáporos csabai siker a Füzesgyarmat ellen - galériával

2020. július 16. 07:21 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre 4-3-ra legyőzte az NB III-as Füzesgyarmat csapatát felkészülési mérkőzésen.

A csabaiak kapuját ezúttal Uram János védte, míg az új igazolások közül Bora György, Kitl Miklós és Paudits Patrik is a kezdőben kapott helyet – számolt be a csabaiak hivatalos oldala. Schindler Szabolcs együttese gyorsan vezetést szerzett: az 5. percben Paudits talált a kapuba (1-0). A 17. percben Lukács Raymond volt eredményes 11-esből, majd egy perccel később Szalai Dániel növelte a csabai előnyt (3-0). A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék, a szünetig már nem is esett több gól.

 

Négy gólnak örülhettek a hazaiak (Fotó: Milyó Pál)

Négy gólnak örülhettek a hazaiak (Fotó: Milyó Pál)

 

A gyarmatiak már az első félidőben is cseréltek, ráadásul kényszerű okokból. Schindler Szabolcs egy órát adott a kezdőcsapatnak, majd a 61. percben hatot, tizenkét perccel később pedig ötöt változtatott, tulajdonképpen a teljes sorát lecserélte. A hajrára újra felpörögtek az események: a vendégek a 75. percben Tóth Olivér révén szépítettek, két perccel ezt követően pedig Cristian Cigan is gólt szerzett, a két találat között ráadásul Gránicz is válaszolhatott volna (3-2). A 79. percben Hodonicki Márk állította vissza a megnyugtató kétgólos különbséget. Az utolsó szó azonban a Gyarmaté volt, hiszen egy perccel a vége előtt a korábban már lecserélt, de kényszerű okokból visszaálló(!) Gheorghe Popescu állította be a végeredményt.

A Békéscsaba javított a DEAC elleni 2-0-s vereséget követően és 4-3-ra győzött. Schindler Szabolcs együttese szombaton a Füzesgyarmathoz hasonlóan NB III-as Kecskemét otthonában folytatja a felkészülést.

 

Galéria

További programok »

FEL