Labdarúgás: Volt egy pozitív teszt a csabaiak szerdai ellenfelénél

2020. szeptember 16. 13:44 | behir

Az MLSZ előírásainak megfelelően hétfőn koronavírus teszten vettek részt az ETO FC Győr játékosai és alkalmazottai. Egy játékos teszteredménye pozitív lett, mindenki más egészséges.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hatályos előírásainak megfelelően az ETO Futball Kft. a szerdai, Békéscsaba 1912 Előre elleni Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzés előtt 48 órával koronavírus-tesztnek vetette alá alkalmazottait, játékosait és a vezetőséget. Egy esetben pozitív eredmény született, az érintett, tünetmentes, de pozitív tesztet produkáló játékost a szabályozásoknak megfelelően a győri klub azonnal elkülönítette - írja a győri egyesület közleménye.

Az ETO Futball Kft. ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz játékosai és alkalmazottai egészségének védelmében, ezért továbbra is kéri a szurkolók és a szülők türelmét és együttműködését.

A szerda esti, Békéscsaba 1912 Előre elleni mérkőzésen bár nem kötelező, de a mérkőzés szervezői mindenkinek ajánlja, hogy viseljen maszkot, használjon kézfertőtlenítőt és tartsa be a másfél méteres távolságot másoktól - zárul a klub közleménye.

A Békéscsaba 1912 Előre játékosai és a stáb tagjai is részt vettek a kötelező teszten. Az eredmények értelmében minden teszt negatív, azaz a lilák játékosai teljesen egészségesek, így nincs akadálya az esti ETO FC Győr–Békéscsaba 1912 Előre bajnoki mérkőzésnek - közölte a csabai klub.

 

További programok »

Sport

Nőgyógyászati onkológiai világnap a Mályvavirággal és a BRSE csapatával

Szeptember 20-a tavaly óta a nőgyógyászati onkológiai világnap, melyet az ESGO ENGAGe európai betegszervezetek szövetsége hívott életre. A világnap célja, hogy nemzetközi szinten, összefogással - segítségül hívva a sportot - hívják fel a figyelmet a nőgyógyászati daganatos betegségekre, a megelőzésre, a tünetekre, a kezelés lehetőségeire.
2020. szeptember 20. 14:04
FEL