Közös a cél: Összefogott a DK és az MSZP

Közös jelöltet indít a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció. A két párt megállapodása szerint Békés megye egyes számú választókerületében a DK indíthat koordinált jelöltet.

A kezdeményezés célja, hogy változás következzen be nemcsak Békés megyében, de Magyarországon is – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet Miklós Attila, az MSZP békéscsabai szervezetének elnöke, Árgyelán György, a DK választókerületi elnöke és Nagy Huszein Tibor, a DK alelnöke közösen tartott kedden.

Mint kiderült, a közösen megválasztott országgyűlési képviselőjelölt a békéscsabai központú választókerületben Nagy-Huszein Tibor lesz. A politikus azt mondta: hisz abban, hogy az emberek összefogásával változást tudnak hozni 2018-ban.

– A koordinált indulást választotta a két párt a megegyezésében. Ez azt jelenti, hogy Békés megyében két választókerületben a DK, kettőben pedig az MSZP állít jelöltet, akit egyébként technikai értelemben közös jelöltnek tekintenek. A lista azonban nem közös, abban ugyanis versengő lesz a választás – fogalmazott Nagy-Huszein Tibor.

 

 

 

Megosztás:

Címke: , , , ,