Kosárlabda: Hazai pályán nyert a Békés

2017. november 19. 18:58 | Papp Ádám Sándor

Vasárnap újabb győzelmet aratott a Calle Pubfood Békés együttese a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjában. Ezúttal Pécs érkezett a Viharsarokba. Balog Vilmos együttese hazai pályán szerezte meg újabb győzelmét.

A mérkőzés egy negyednyi játékidő után egyenlő volt, 22-22. A második tíz perc végére a hazaiak fordulhattak hétpontos előnnyel a második játékrészre. Az első félidőben Koma Dániel tizenhárom ponttal és Krstic Dániel tizenegy egységével emelkedett ki a hazaiak közül.

A második játékrészt a békési gárda kezdte jobban: 10-0-s roham után a harmadik negyed végére már 77-57-re vezetett a házigazda és nagy önbizalommal kosaraztak egészen a mérkőzés végéig.

A hazai együttes magabiztos tizenöt pontos győzelmet aratva, 96-81-re nyerte meg a mérkőzést.

-Nagyon örülök a győzelemnek. Ez volt az a mérkőzés, amivel tudtunk zárkózni a középmezőnyhöz és nagyon fontos volt számunkra. Kiváló csapatmunkával tudtuk zárni ezt a mérkőzést, emellett többen nagyon jó egyéni teljesítményt tudtak hozni a fiúk, például kiemelném Krstic Danit, aki kilencből hét triplát tudott értékesíteni -fogalmazott Balog Vilmos, a Calle Pubfood Békés edzője.

A békésiek jövő héten vendégségben a Nagykőrös ellen lépnek majd pályára.

 

 

További programok »

FEL