Kórházi napközi: hétfőtől ismét lesz gyermekfelügyelet Orosházán

Hétfőtől újra beindult a nyári napközis gyermekfelügyelet az Orosházi Kórházban. A rendelőintézet 3. emeleti nagytárgyalójában és előterében rendezték be a gyerek kuckót.

Az elmúlt évek sikerére tekintettel 2018-ban is működik a nyári kórházi napközis gyermekfelügyelet – áll az egészségügyi intézmény közleményében. Június 25-e és augusztus 31-e között minden hétköznap – igazodva a kórház munkarendjéhez – 6-18 óra között három szakképzett gyermekfelügyelő vigyáz a gyerekekre. A lurkókat elviszik játszótérre, meglátogatják a gyermekkönyvtár nyári programjait, de lesz gyopárosi fürdőzés is.

(A nyári napközis gyermekfelügyelet nem összekeverendő a néhány napja indult, a kórház földszintjén működő gyermekmegőrzővel!)

A nyári napközis gyermekfelügyeletet a kórház dolgozói mellett külsősök is igénybe vehetik. Térítési díjak: kórházi dolgozóknak 600 Ft/nap/fő, külsősöknek 1000 Ft/nap/fő. A gyerekeknek ebédet biztosítanak. A kórház konyhája – amennyiben a szülő azt előre jelzi – az ételallergiás gyermekeknek is elkészíti a megfelelő diétás ebédet.

Amennyiben igénybe kívánják venni a nyári napközis gyermekfelügyeletet, jelezzék azt az ápolási titkárságon a rendelőintézet 3. emeletén. A szolgáltatás igénybevételének feltétele egy szülő által aláírt igazolás, miszerint a gyermeknek nincs fertőző betegsége, közösségbe mehet. Kérjük a szülőket, gyermekük részére készítsenek össze tisztasági csomagot!

A felügyeletről bővebb tájékoztatást a kórház ápolási igazgatásán kaphatnak Greksza Lászlóné ápolási igazgatótól. Telefon: +36 68 411-166/431-es mellék.

Megosztás:

Címke: ,