Kivonultak a katonák az orosházi kórházból

2021. július 5. 14:03 | behir.hu

A katonák a járvány idején nyújtottak segítséget a kórház dolgozóinak.

Az elmúlt időszakban az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet segítséget kapott a kórházban szolgálatot teljesítő katonáktól, akiket a napokban visszavezényeltek állomáshelyükre, a Magyar Honvédség szentesi 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred laktanyájába.

A honvédek segítő munkájukkal és példamutató hozzáállásukkal támogatták a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet védekezését és gyógyító tevékenységét a koronavírus járvány idején – olvasható az egészségügyi intézet szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Mint írják, a katonák szolgáltak a gyógyszertárban, a raktárakban, az oltópontokon, a portán és a szűrőponton, folyamatosan részt vettek a betegirányításban és hatalmas segítséget jelentettek a kórházi osztályok költöztetésénél,

Utolsó kórházi munkanapjukon dr. Duray Gergő intézményvezető emléklappal és kórházi logós bögrével köszönte meg munkájukat.

További programok »

Itthon

Megnyitották a 32. Jókai Napokat

A Békéscsabai Szakképzési Centrumhoz tartozó Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium 32. alkalommal rendezi meg a Jókai Napokat. A 3 napig tartó eseményt április 23-án Szarvas Péter polgármester, míg Bácsfalvi Zoltán festőművész tárlatát Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg.
2024. április 23. 20:06
FEL