Kirobbanó forma – olvasónk írása

A Megye Futás második napján Mezőkovácsháza volt a cél.

A Megye Futás második napján Mezőkovácsháza volt a cél.

A második nap reggelén Tóth László futónagykövetünk kirobbanó formában volt. Mivel előző este Tótkomlóson fejezte be a napot, innen folytatta útját kíséretével. Felhívására igen sokan jöttek el. A mai útvonal Tótkomlós-Mezőhegyes-Battonya-Mezőkovácsháza. A helyi média interjúja után bemelegítés volt, majd indultunk a városhatár tábláig. Ott a gyerekek elbúcsúztak és visszafutottak az iskolába. 

A futónagykövet és csapata tovább rótta a kilométereket Mezőhegyes irányába. Mivel nagyon meleg volt és még a szél sem fújt, igazán jól esett egy kis csepergő eső, amelyet mintegy negyed órát élveztük az esőt. Útközben megpillantottunk néhány tehenet, akik látták, hogy fut a csapat, erre ők is nekiindultak. Nagyon vicces volt! A Mezőhegyes táblánál újabb gyerek sereg várta a futónagykövetet. Közösen befutottak a Centrál étterembe, ahol bőséges frissítővel és kedves szavakkal várták a vendégeket.

Innen Battonya irányába futottak tovább, ahol szintén rengeteg fiatal fogadta a futónagykövetet. Közösen érkeztek a sportpályára, majd a frissítés-pihenés-aláírás után tovább indultunk Mezőkovácsházára, ahol ezt a napot zárta a csapat. Ez volt a legnehezebb szakasz, mivel nagyon meleg volt.  Az aszfaltból áradt felfelé a forróság. Kicsikét mindenki megpirult, akik jobban, azoknak biztos kellemes éjszakájuk lesz! Mezőkovácsházán várta Tóth Lászlót a legtöbb gyerek! Nagyon szuper volt ez a nap is! Köszönjük a finom frissítéseket a kedves biztató dicsérő szavakat minden településen! Szeretnék én is gratulálni Mindenkinek a mai teljesítményéhez akár futva, akár kerékpáron! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az eseménynek, mint kerékpáros kísérő. Mindenkit arra bíztatok, hogy regisztráljatok a futónagykövetek oldalán és legyetek Ti is a futás hírnökei!
 

Megosztás:

Címke: ,