Kirabolta iskolatársát egy 15 éves fiú Magyarbánhegyesen

2019. október 24. 15:09 | behir

Pénzt vett el egy 15 éves fiú 12 éves iskolatársától Magyarbánhegyesen. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Egy 15 éves diák megszólította 12 éves iskolatársát és pénzt követelt tőle Magyarbánhegyesen, a vasútállomáson május 14-én 14 óra 30 perc körül. Látta, hogy van nála pénz, a kezében volt az az összeg, amit a vonatjegy vásárláskor visszakapott – írja a rendőrség hivatalos oldala. Fenyegetni kezdte a fiút, azt mondta neki, hogy megveri, ha nem adja oda neki a pénzt. Miután nem kapta meg, megfogta a kezét, megszorította és elvette az érméket, majd magára hagyta a fiút.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a bűncselekményről érkezett bejelentés után 2 és fél óra alatt előállították a 15 éves diákot, aki ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait október 22-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

További programok »

Kék hírek

Fiktív számlákat könyveltetett egy csabai pékséget üzemeltető kft. ügyvezetője

A Gyulai Járási Ügyészség vádirata alapján költségvetési csalás büntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt ítélt el a Gyulai Járásbíróság egy 50 éves Békéscsabán élő horvát állampolgárságú férfit, aki egy békéscsabai pékséget üzemeltető kft. ügyvezetőjeként fiktív számlákat könyveltetett le és ezáltal 2 millió forint adóhiányt okozott.
16:12
FEL