Címke: Gyulai Járási Ügyészség

2024. július 18.
2024. június 29.

Puskás akart lenni, sikerült, csak nem úgy

Lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbadőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 39 éves büntetett előéletű kétegyházi férfival szemben, aki rendőrhatósági engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket a lakóházában. A járási ügyészség indítványt tett az engedély nélkül tartott eszközök elkobzására is.
2024. június 29. 08:21 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. június 17.

Vádat emelnek egy fiatal muronyival szemben

Rablás bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában végrehajtandó fogházbüntetés kiszabására tett indítványt egy 17 éves muronyi illetőségű, de egy békési lakásotthonban élő fiúval szemben, aki erőszakkal vette el egy kiskorú fiútól a mobiltelefonját. A sértett részére okozott kárt is meg kell majd térítenie az ügyészség indítványa szerint.
2024. június 17. 09:51 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. május 4.

Trükközött a vállalkozó, vádemelést indítványoz az ügyészség

A hitelezők kielégítésének meghiúsításával elkövetett csődbűntett miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt egy 55 éves, büntetlen előéletű gyulai férfival szemben, aki az ügyvezetése alatt álló cég vagyonából saját magának nyújtott kölcsönt, így meghiúsította a hitelezők igényének kielégítését.
2024. május 4. 06:13 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. április 25.

Elütött, majd cserbenhagyott egy földön fekvő nőt egy zsadányi férfi

Segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés, valamint közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 28 éves büntetlen előéletű zsadányi férfival szemben, aki elütött egy földön fekvő nőt, de a helyszínről anélkül távozott, hogy meggyőződött volna a sértett állapotáról.
2024. április 25. 14:44 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. április 15.

Balesetet okozott a csabai férfi, pénzbüntetéssel megúszhatja

Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 50 éves büntetlen előéletű békéscsabai férfival szemben, aki elsőbbségadási kötelezettségének elmulasztásával okozott súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetet.
2024. április 15. 08:27 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. március 19.

Kamionnal ütött el egy 6 éves kislányt, vádat emelnek ellene

Maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 31 éves büntetlen előéletű ongai férfival szemben, aki 2022 augusztusában egy gyulai áruház parkolójában kamionnal ütött el egy 6 éves kislányt.
2024. március 19. 13:20 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. március 4.

Biztonsági őrök loptak egy népművészeti fesztiválról, vádat emelnek ellenük

Társtettesként kisebb értékre elkövetett lopás 2 rendbeli vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 68 éves, büntetlen előéletű tótkomlósi illetőségű, de gyulai tartózkodási helyű és egy 33 éves, büntetlen előéletű gyulai férfi ellen, akik biztonsági őrként megdézsmálták a rájuk bízott értékeket.
2024. március 4. 07:48 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. február 27.

Fogház és eltiltás: bíróság elé állt a mezőberényi halálos baleset okozója

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában végrehajtandó fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 52 éves büntetlen előéletű mezőberényi férfival szemben, aki 2022 novemberében a 47. számú főúton okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet. A nyomozás során felmerült, 600.000.-Ft-ot meghaladó bűnügyi költséget is neki kell majd megfizetnie az ügyészség indítványa szerint.
2024. február 27. 11:53 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. február 9.

Vádat emelnek a férfi ellen, aki az ügyészség szerint elgázolt egy idős nőt

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 50 éves, büntetlen előéletű szeghalmi férfi ellen, aki tolatva okozott halálos kimenetelű közlekedési balesetet.
2024. február 9. 10:08 | behir.hu
Tovább olvasom
FEL