Kiállítás, jubileumi kiadvány, óriási érdeklődés - érkezik a Győr

2016. január 23. 12:00 | behir.hu

A szombaton 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC elleni hazai bajnoki mérkőzés az Előre NKSE és a Budapest Bank között fennálló egy évtizedes együttműködés jegyében kerül megrendezésre. 
A találkozó előtt az "A" oldali aulában megtekinthető lesz az a rendhagyó kiállítás, amely fotók, újságcikkek és tudósítások segítségével emlékezik meg a mögöttünk hagyott 10 év sikereiről és eredményeiről. 
A jubileum tiszteletére egy kiadvánnyal is készül az Előre NKSE, amely a tárlatra építve foglalja össze az elmúlt évtized történéseit.
A szombati találkozó iránt óriási az érdeklődés, az elővételben eddig eladott több mint 300 belépő mellett rengetegen éltek előjegyzéssel és foglalással, folyamatos az érdeklődés. 
A Hetes Kft. Andrássy úti Sportáruházában szombaton 13 óráig lehet megvásárolni a jegyeket, míg a Városi Sportcsarnokban 15 órakor nyit a pénztár. A beléptetés mindkét oldalon 16:30 órakor kezdődik.
A klubvezetés arra kéri a Szurkolókat, hogy aki teheti, elővételben vegye meg a belépőjét, és a beléptetés megkönnyítése érdekében mindenki érkezzen meg időben, lehetőleg már 17 óra után a Városi Sportcsarnokhoz, 
Szombaton csak felnőtt mérkőzés lesz, az ifjúsági és a junior találkozók a vendégcsapat kérésére január 27-én, szerdán kerülnek megrendezésre.

 

FEL