Kézilabda: Sikerrel indultak a békési fiúk

2017. szeptember 18. 15:51 | behir.hu

Rangadóval kezdett a Békés-Drén KC együttese a másodosztályban. Papp Bálint gárdája a tavalyi ezüstérmes Algyő ellen 25-20-as sikert aratott, így jól kezdte a bajnokságot – számolt be a békési klub hivatalos honlapja.

 

Békés-Drén KC-Contitech FKSE-Algyő 25 - 20 (13-6)

Békés: PAJKÓ L. - HERCZEGH J. 7, Cifra T. 1, KOPCSÁK J., GAZSÓ  P. 1, Sebestyén Cs. 3, Kovács P. 2. Csere: Domokos D. (kapus), OLÁH G. 6(1), Varsandán Á. 1, Szilágyi D. 2, Hajdú P. 2, Fedor B., Pánczél Z., Kiss R., Dénes Á.

Algyő legjobb dobói: Vancsics 4, Dolezsál 3, Gazsó B. 3, Kocsis L. 3 (3).

Kiállítások: 14, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 3/3.

 

Az algyői csapat pontosabban kezdte a mérkőzést, ugyanis a 3. percben 2-0-ra vezetett. A folytatásban fokozatosan vette át a mérkőzés irányítását a házigazda, ugyanis a 10. percben már 5-2-t mutatott az eredményjelző. A félidő második részében egymást követték a kivédekezett támadások és a szerzett gólok, így nem csoda, hogy a játékrész végén 13-6-os eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második félidőt ugyanonnan folytatta a hazai együttes, mint ahol abbahagyta, így hat-hét gól volt a különbség. A játékrész közepén egy elhibázott hazai hétméteres után a vendégek lendületet kaptak és perceken belül már csak négy találat volt a békési előny. Hamar rendeződtek a hazai sorok, Pajkó remek védéseiből gyors gólokkal válaszolt a Békés, így végül 25-20-ra nyerte az első fordulós mérkőzést.

Papp Bálint (edző, Békés-Drén KC): - Nagyszerű hozzáállásunknak és védekezésünknek köszönhetően magabiztosan nyertük meg ezt a találkozót. Több jó egyéni teljesítmény is hozzájárult a mérkőzés megnyeréséhez. Úgy gondolom, hogy a játékunkban van még javítanivaló, ezt gyakorolni fogjuk még. Egész mérkőzésen a szívünk a helyén volt, úgy hogy gratulálok a csapatomnak. Ez a hozzáállás, mentalitás kell a további munkához.

 

Forrás: bfkc.hu

További programok »

FEL