Kézilabda: Javítottak és nyertek a csabai lányok

2018. augusztus 11. 11:39 | behir

Második, egyben utolsó mérkőzését is lejátszotta a Békéscsabai Előre NKSE a hazai rendezésű Smart Kupa nemzetközi női tornán. A viharsarkiak pénteken este a szerb bajnok ZORK Jagodinával csaptak össze. A találkozó a vendégek késése miatt húsz perccel később kezdődött.

 

Smart Kupa nemzetközi felkészülési mérkőzés

Békéscsabai ENKSE – ZORK Jagodina 28-20 (14-9)

Játékvezetők: Nagy F., Thúróczy

Békéscsaba: Balogh J. – Kovács A. 3, Agbaba 2, Szögi 2, Zöldi-Tóth 2, Walfisch 6 (4), Bottó 3. Csere: Binó (kapus), Hős K. 1, Djokovics 3, Vukajlovic 5, Giricz 1, Radovic, Dombi K., Ekker, Török.
Vezetőedző: Horváth Roland.

A Jagodina legjobb góldobója: Nisavic 4.

Kiállítások: 4, illetve 4 perc. Hétméteresek: 7/4, illetve 4/3.

Az első húsz percben felváltva estek a gólok, a Békéscsaba ezután ellépett szerb vendégétől és a szünetre ötgólos előnyt harcolt ki - számolt be a klub hivatalos oldala. Jól védtek a csabai kapusok, a mezőnyben pedig Vukajlovic nyújtott kifejezetten biztató játékot. A második félidőben fokozatosan nőtt a különbség a két gárda között, ami az utolsó öt percben sem csökkent, amikor a fiatalok pályára léptek.

A Békéscsaba kifejezetten jó játékkal rukkolt elő és megérdemelt győzelmet aratott. Az Előre NKSE egy-egy győzelemmel és vereséggel fejezte be a tornát.

 

További programok »

FEL